top

Интер Експрес - За Нас

Интер-Експрес од Кавадарци, Р.Македонија е средна по големина, но, со својата докажана и добро позната професионалност е веќе брзо растечка компанија, која врши транспортни услуги по највисоки стандарди базирани на TIR и CMR конвенциите... sign

услуги.

Збирен транспорт на стоки

Збирен транспорт на секаков вид на стока.

повеќе...

Транспорт на масивни стоки

Во патниот сообраќај, големо оптоварување или...

повеќе...

Складирање на стока

Нудиме складирање на стока наменета за утовар и истовар...

повеќе...

Крански утовар на стока

Нудиме услуга на утовар на секаков вид на стока и контејнери со кран ...

повеќе...
relacii

Релации...

Интер-Експрес од Кавадарци, Р.Македонија врши и организира превоз на стоки на релација од Македонија, Косово и Албанија, до Сите Европски Земји и обратно, но исто така вршиме и организираме превоз внатрешно во сите Европски Земји како на пример:

Релации...

Нашиот тим.

Златко Малиновски

Златко Малиновски

менаџер

Доколку имате потреба да се обратите на Нашето раководство...

Цветанка Дојчинова

Цветанка Дојчинова

логистика

Поддршка во секое време и информации за статус на движење на Вашата стока...

Анета Малиновска

Анета Малиновска

логистика

Поддршка во секое време и информации за статус на движење на Вашата стока...

Андријана Станоева

Андријана Станоева

финансии

За информации во врска со плаќање и финансиска состојба...

локација

ул. Шишка 1/4-7

1430 Кавадарци Р. Македонија

поддршка

секој ден од понеделник до сабота од 08.00 до 16.00

on-line поддршка 24/7

Во Недела не работиме

контакт

+389 43 414 540

+389 43 414 240

info@inter-ekspres.com