За Нас

профил на Интер Експрес

историјат на компанијата

Интер-Експрес од Кавадарци, Р.Македонија е формирана 2007 година од Сегашниот Сопственик, г-ин Златко Малиновски, кога и започна, најпрво со едно возило да работи со превоз на стока до сите Европски Дестинации...

Со текот на годините, благодарејќи на Нашата Ефикасност, Точност, Навременост, Коректниот и Посветен однос кон Нашите Клиенти и секако Високата Професионалност на Нашиот Тим, денес, не прави Меѓународна Транспортна Фирма со Високо Реноме и Рејтинг која врши превоз на секоков вид на стока до сите Европски Дестинаци...

Кои сме Ние?

Нашата Професионалност ја докажуваме со постојаното вложување во најсовремени возила со високи EURO 5 и EURO 6 стандарди

чиј број денес изнесува 8 Влекачи и 8 Полу Приколки, сите во сопственост на Интер Експрес...

Што работиме Ние?

Сето оваа не прави стабилна и конкурентна Меѓународна Транспортна Фирма, за чија Професионалност, можат да посведочат се поголем број на задоволни клиенти

Интер-Експрес од Кавадарци, Р.Македонија е средна по големина, но, со својата докажана и добро позната професионалност е веќе брзо растечка компанија, која врши транспортни услуги по највисоки стандарди базирани на TIR и CMR конвенциите... Интер-Експрес од Кавадарци ги Врши следниве услуги: - Транспорт на стока натоварена во цел камион - Збирен транспорт на стоки - Транспорт на масивни стоки - Складиштење на стоки - Крански Утовар

Зошто да не одберете...?

Нашето богато искуство и Нашиот професионален однос заедно со беспрекорната услуга Ни даваат за право да се наметнеме на пазарот на транспортни и логистички услуги како сериозен партнер. Тоа искуство го делат со Нас и Нашите партнери. Бидете и Вие Наш партнер...

контактирајте со нас

Кој е on-line

Имаме присутни 118 гости и нема членови

локација

ул. Шишка 1/4-7

1430 Кавадарци Р. Македонија

поддршка

секој ден од понеделник до сабота од 08.00 до 16.00

on-line поддршка 24/7

Во Недела не работиме

контакт

+389 43 414 540

+389 43 414 240

info@inter-ekspres.com