Испрати е-порака
(по желба)

Ви стоиме на располагање за контакт 24/7 , слободно контактирајте со Нас. Ве молиме коректно да ја пополнете контакт формата за да можеме да одговориме на Вашето Барање.

Address:  ул.Шишка 1/4-7
City or Suburb:  Кавадарци
State or County:  Тиквешки регион
Postal Code:  1430
Country:  Македонија
Phone:  +389 (0)43 414 540
Fax:  +389 (0)43 414 240
Интер Експрес

локација

ул. Шишка 1/4-7

1430 Кавадарци Р. Македонија

поддршка

секој ден од понеделник до сабота од 08.00 до 16.00

on-line поддршка 24/7

Во Недела не работиме

контакт

+389 43 414 540

+389 43 414 240

info@inter-ekspres.com