Услуги - Интер Експрес
Интер Експрес
Contact Info: Услуги
релации

Интер-Експрес од Кавадарци, Р.Македонија врши и организира превоз на стоки на релација од Македонија, Косово и Албанија, до Сите Европски Земји и обратно, но исто така вршиме и организираме превоз внатрешно во сите Европски Земји како на пример:

Повеќе...

Кој е on-line

Имаме присутни 114 гости и нема членови