Contact Info: Услуги
релации

Интер-Експрес од Кавадарци, Р.Македонија врши и организира превоз на стоки на релација од Македонија, Косово и Албанија, до Сите Европски Земји и обратно, но исто така вршиме и организираме превоз внатрешно во сите Европски Земји како на пример:

Интер-Експрес од Кавадарци, Р.Македонија врши и организира превоз на стоки на релација од Македонија, Косово и Албанија, до Сите Европски Земји и обратно, но исто така вршиме и организираме превоз внатрешно во сите Европски Земји како на пример:

 • Македонија
 • Србија
 • Хрватска
 • Словенија
 • Босна и Херцеговина
 • Црна Гора
 • Италија
 • Шпанија
 • Франција
 • Белгија
 • Швајцарија
 • Холандија
 • Данска
 • Шведска
 • Германија
 • Чешка Полска
 • Словачка
 • Унгарија
 • Албанија
 • Турција
 • Луксембург

Кој е on-line

Имаме присутни 14 гости и нема членови