Услуги - Интер Експрес
Интер Експрес
Contact Info: Услуги

Интер-Експрес од Кавадарци, Р.Македонија е средна по големина, но, со својата докажана и добро позната професионалност е веќе брзо растечка компанија, која врши транспортни услуги по највисоки стандарди базирани на TIR и CMR конвенциите... .

Кој е on-line

Имаме присутни 117 гости и нема членови